Definitie: Google Adwords Professional

Google AdWords Professional, wat is het?

Er zijn genoeg bedrijven die zich Google AdWords partner of Google AdWords professional noemen. Maar wat betekent dit? en zijn ze dit wel? Wees altijd kritisch! Click2Result is een Google AdWords Professional. Oftewel een GAP. Zie ook :  www.whoisagap.nl. Op deze website vindt u alle AdWords Professional bedrijven in Nederland.

Hoe word je Google AdWords Professional (GAP)?

Een Google AdWords Professional kan een bedrijf óf een individueel zijn. Wil een bedrijf een Google Qualified Company zijn,  moet het bedrijf in kwestie minimaal twee Google AdWords Individuals geregistreerd hebben. Dit houdt in dat er twee werknemers aangesloten moeten zijn die het (uitgebreide) Google AdWords examen moeten hebben behaald. Click2Result heeft dit. Na het behalen van dit logo mag het AdWords individual logo op de website worden gevoerd. Let wel, hoewel dit logo iets zegt over de kennis van iemand, zegt dit niks over de kwaliteit van het werk. Daarom doen wij gratis een scan van uw campagnes. Zo weet u direct met wie u heeft te maken. Links ziet u het Google AdWords Individual logo.

Naast twee professionals heeft een Google AdWords Qualified Company een minimaal budget van 100.000 Dollar per kwartaal beheren. Dit geeft aan dat in ieder geval enige ervaring aanwezig is met veel kleine of enkele grote campagnes. Click2Result beheert zowel kleinere als grote campagnes. Voldoet een bedrijf aan deze eisen, dan mag het logo rechts worden gevoerd.

Een Google AdWords professional is geen Google partner!

Vergis u niet. Een Google AdWords Professional is geen partner van Google. Het geeft alleen aan dat de Qualified Company of Qualified Individual aan de eisen voldoet om de titel Google AdWords Professional te dragen. Wilt u zeker weten dat u met een professioneel AdWords bedrijf gaat werken? Ga een gesprek aan, vraag naar resultaten en vraag naar referenties.

Om te controleren of een bedrijf het logo rechtmatig voert van Google AdWords Qualified Company, klikt u op het logo. U komt dan terecht op de Google Site met het profiel van het betreffende bedrijf. Elke twee jaar moet een Google AdWords Professional het examen afleggen.