Click2Result door Google gecertificeerd

Click2Result door Google gecertificeerd

Op zoek naar een Google Adwords Gecertificeerde Partner? Meerdere medewerkers binnen Click2Result hebben het Google Adwords examen met succes afgelegd. Deze medewerkers doen jaarlijks examen om kennis op pijl te houden en om de certificering te behouden. Click2Result mag zich met succes een ‘Google Certified Partner’ noemen.

Google Certified Partner = vertrouwd
Wij doen altijd ons uiterste best om jouw bedrijf een zo hoog mogelijke positie binnen Google Adwords te geven. Het is mogelijk om voor bepaalde zoektermen een toppositie in Google Adwords te krijgen. Bij de start van een Adwords campagne garanderen wij echter nooit een absolute top posities binnen Google Adwords. De positie in Google Adwords is namelijk sterk afhankelijk van de Kwaliteitsscore en het aantal concurrenten binnen de markt.

  • Geen valse beloftes over een hoge positie in Google Adwords

Adverteren via Adwords: de kosten
Je betaalt geen vaste prijzen voor het plaatsen van een advertentie in Google Adwords. Wij bereken alleen een vast bedrag per uur voor het onderhouden van de Adwords campagnes.

Via Adwords betaal je altijd een bedrag per klik (CPC). Dit bedrag kan schommelen en wordt bepaald door het biedsysteem van Google. Het aantal concurrenten en de kwaliteitscore bepalen de hoogte van de kosten per klik (CPC). Hoe hoger de kwaliteitsscore hoe lager de kosten per klik. Je bepaalt zelf hoeveel geld je uitgeeft aan Adwords. Je stelt zelf namelijk een dagbudget in. Er is geen verplicht minimum. Wij zullen je hier natuurlijk wel in adviseren en kijken pro-actief met je mee.

  • Altijd inzicht in de kosten per klik
  • Betalingen verlopen veilig via Google

Het bedrag dat je betaalt voor het adverteren in Google Adwords betaal je altijd direct aan Google, zonder tussenkomst van Click2Result. Op deze manier heb je altijd inzicht in de kosten en zie je waar je geld naartoe gaat. Geen verrassingen achteraf.

Beheerder Adwords Account
Als wij een Adwords campagne voor je opzetten, geven we je altijd toegang tot het account. Als je het wil, maken we jou de beheerder van je account. Wij zijn altijd transparant in de werkzaamheden en laten je resultaten zien. Je kunt rapporten inzien en meekijken met de voortgang van campagnes. Je ziet direct hoe de verschillende campagnes verlopen, wat sterke keywords zijn en wat de kosten zijn die je betaalt per klik.

  • Meekijken in het eigen Adwords account

Google eist dat je als Adwords Gecertificeerde Partner inzicht geeft in de voortgang en resultaten van een campagne. Google voert regelmatig strenge controles uit. Hou je je hier niet aan? Dan is het gevolg dat je de certificering als Google Adwords Partner kwijt raakt.

Wil je advies over het opzetten van een Adwordscampagne? Wil je dat wij met je meekijken om een bestaande campagne te verbeteren? Of wil je dat wij een volledige campagne voor je opzetten?

Bel: 085 210 0131